Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

RECENZE: Cestovatelský kvíz = Gurmánské setkání na jedničku. Přijďte se pobavit a vyhrát i vy!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 30. 4. 2019 | Přečteno: 1147x

Kde stojí Okurka a co je caldo verde? Znáte odpověď? Tak proč jste ještě nebyli na Cestovatelském kvízu Radynacestu.cz?! Historicky první klání v Ostravě proběhlo na konci března a už pro vás chystáme další! I tentokrát budete moci vyhrát poukaz do vinárny, zajímavé knihy nebo tašku dárků pro cestovatele. Na prvním místě je ale zábava na téma, které je vášní nás všech: cestování. Mrkněte, jak kvíz probíhal a na co se můžete těšit už 15. května opět v Ostravě. 

Jitka a Pavlína uvedly naše soutěžící ke stolům v Ostrawině.Jitka a Pavlína uvedly naše soutěžící ke stolům v Ostrawině.

Byla by to středa jako každá jiná, kdyby se nechystalo něco velkého. První Cestovatelský kvíz Radynacestu.cz! Nervozita stoupá, vše je připraveno a první hosty už vítáme a usazujeme u stolů.

V naší partnerské vinárně Ostrawina na Nádražní ulici v Ostravě proběhlo nejedno setkání, poprvé jsme tu ale byli v roli hostitele jen pro naše věrné cestovatele...

Za chvíli začínáme... napětí stoupá.Za chvíli začínáme... napětí stoupá.

Obliba soutěžních kvízů stoupá a cestování je nikdy nevyčerpatelné téma. Na paškál jsme si proto vzali chutě, tradice a speciality světové kuchyně.

Klání se nakonec zúčastnilo pět týmů a zabodovaly téměř všechny. Kdo nevyhrál jednu ze tří hlavních cen, odnesl si alespoň lahev premiového vína za bonusovou otázku.

A tady už se přemýšlí, tady to šrotuje... Jak to jenom bylo?A tady už se přemýšlí, tady to šrotuje... Jak to jenom bylo?

V příjemné atmosféře restaurace týmy postupně zodpověděly padesát námi originálně vytvořených otázek, ochutnali tapas i dobré víno. A zápisné? Jen úsměv a chuť zápolit. 

Moderátorka Jana nás provedla cestovatelsko-gurmánským večerem.Moderátorka Jana nás provedla cestovatelsko-gurmánským večerem.

Chtěli byste příště prožít večer plný zábavy s námi? Stačí nám napsat na e-mail bajtkova@radynacestu.cz (nejpozději do 10. 5.) vaše kontaktní údaje, název týmu, počet členů a pak už jen vybrat správné spoluhráče, se kterými budete mít šanci na výhru nebo alespoň na pořádný kopec zábavy.

Tématem budou Světová a domácí nej. Každý tým může mít maximálně šest hráčů a celým „kurzem vaření z vody“ vás opět provede naše sympatická moderátorka Jana.

1. místo v Cestovatelském kvízu a poukázku do Ostrawina a.s. - Wine a Tapas Restaurant získal tým Vilejš Ušeň!1. místo v Cestovatelském kvízu a poukázku do Ostrawina a.s. - Wine a Tapas Restaurant získal tým Vilejš Ušeň!

A co je ve hře? Ti nejlepší z vás si odnesou voucher do Ostrawiny v hodnotě 500 Kč, druzí se mohou těšit na šest čtivých knih z Knihcentrum.cz a třetí tým v pořadí získá tašku plnou dárků od CK Radynacestu.cz.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024