Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

FOTOREPORTÁŽ: Florida napumpovaná zážitky aneb Autenticky z Miami

Autor: Gabriela Špurková, Radynacestu.cz | Vydáno: 29. 3. 2019 | Přečteno: 2677x
Téma: Fotoreportáž, Florida

Celý zájezd To nejlepší z Miami + NP EVERGLADES + NASA začal ve chvíli, kdy nás naše průvodkyně Magda Jurczygová čekala na letišti v Praze. Před námi byla dlouhá cesta, a tak bylo příjemné, že jsme na to nebyli sami.  Společně jsme se dopravili až do Miami a splnili si tak další cestovatelský cíl. A co jsme na Floridě všechno zažili? Aligátory, horskou dráhu i výlet na Bahamy! 

Ranger s Magdou v The Barnacle Historic State ParcRanger s Magdou v The Barnacle Historic State Parc

Po řádném odpočinku jsme se následující den vydali do státního parku The Barnacle Historic State Park. Fotka průvodkyně s rangerem nesměla chybět.

Biltmore hotelBiltmore hotel

Poté jsme vyrazili k hotelu Biltmore, nádherné stavbě, která si zaslouží obdiv. K hotelu patří i golfové hřiště, po kterém, když budete mít štěstí (nebo snad smůlu?), se bude jen tak procházet aligátor.

První skvělý oběd v mexické restauraciPrvní skvělý oběd v mexické restauraci

Na první oběd jsme se vydali všichni společně. Magda nás doprovodila do skvělé mexické restaurace, kde nám všem doporučila výborné jídlo, a navíc nám pomohla s jeho objednávkou.

Selfíčko ve  Vizcaya Museum and GardensSelfíčko ve Vizcaya Museum and Gardens

Skvělý den jsme zakončili ve Vizcaya Museum and Gardens. Tohle krásné muzeum je plné dobového nábytku a stylově  zařízených pokojů. Třešničkou na dortu jsou upravené zahrady, kde bychom se mohli toulat třeba celý den...

Ranní rozcvička před odjezdemRanní rozcvička před odjezdem

Abychom nevyšli ze cviku ani třetí den zájezdu, připravila pro nás Magda Jurczygová překvapení. Hned ráno jsme si dali lekci zumby. Byla to obrovská zábava! Všimněte si vpravo místního pana řidiče, který se také zapojil. 

Hurá na aligátory!Hurá na aligátory!

Jedním z nejkrásnějších míst, která jsme navštívili, byl bezpochyby národní park Everglades se svými mokřady, aligátory a ptáky. Na tomhle místě rázem zapomenete na všechny starosti.

Krásná procházka po stezkách NP EvergladesKrásná procházka po stezkách NP Everglades

V národním parku Everglades je několik tras, které si můžete sami v klidu projít. A my jsme si užívali každou z nich. Byla to nádhera.

Ahoj! My jedeme na projížďku vznášedlemAhoj! My jedeme na projížďku vznášedlem

Na závěr jsme si vychutnali jedinečný zážitek – projížďku vznášedlem. Do první řady se odvážně posadili kluci, kteří byli – žádné překvapení – nejvíc mokří.

Kam vedou všechny cesty z Key Westu?Kam vedou všechny cesty z Key Westu?

Daleko na jih jsme se vydali do slavného města Key West, kde to prostě žije. Tančí se, pijí se koktejly a všichni se baví! Ani my jsme nebyli výjimkou.

Vynikající quesadilla na BahamáchVynikající quesadilla na Bahamách

Zážitkem byla určitě i plavba trajektem na Bahamské ostrovy. Ochutnali jsme jejich tradiční drink a taky skvělou quesadillu. Jednou se sem určitě vrátíme. 

Svět Harryho PotteraSvět Harryho Pottera

Universal studia uchvátí všechny, ať jste mladí, staří nebo děti. Naše malá skupinka začala světem Harryho Pottera, protože Magda věděla, že během dne se tam tvoří dlouhé fronty a ušetřila nám tak spoustu času.

Universal studia byly superUniversal studia byly super

Vyzkoušeli jsme nejšílenější horské dráhy, ochutnali Krusty Burger, užili si skvělé 4D kina. To prostě musíte zažít! 

Zájezd To nejlepší z Miami + NP EVERGLADES + NASA + BAHAMY a spousta zážitků s partou cestovatelů a průvodkyní Magdou Jurczygovou čeká i na vás. 

Gabriela Špurková

Gabriela ŠpurkováExpert Radynacestu.cz

Cestovat znamená objevovat nepoznané.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024