Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Šťastná sedmička s divadlem v Ostravě – předplaťte si vstup a vyhrajte zájezd do Florencie!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 4. 2019 | Přečteno: 876x

Fandíte kultuře, Ostravě a cestování? Pak jsme na jedné lodi. Už posedmé jsme spojili síly s Národním divadlem moravskoslezským a krom možnosti vyhrát letecký zájezd pro dva do přitažlivé italské Florencie dostáváte k předplatnému do divadla ještě slevu na nákup zájezdů u nás. Vykročte do nové divadelní sezony s hlavou otevřenou a touhou po nových zážitcích!

Florencie, ToskánskoFlorencie, Toskánsko

V Ostravě to žije. Jděte štěstí naproti a objednejte si předplatné do Národního divadla moravskoslezského, které vám v sezoně 2019/2020 nabídne na třech scénách pozoruhodné premiéry od Havlova Odcházení a Gogolova Revizora přes Verdiho Maškarní ples až po muzikál West Side Story.

S nákupem předplatného do 3. září 2019 budete automaticky zařazeni do slosování o eurovíkend pro 2 osoby. A o jaký zájezd hrajeme tentokrát? Sedmička přinese štěstí jednomu z vás, který s námi vyrazí z Ostravy do slunné Florencie. 

Vyhrajte s předplatným eurovíkend ve slunné Florencie. Letecky pro dvě osoby!Vyhrajte s předplatným eurovíkend ve slunné Florencie. Letecky pro dvě osoby!

Jedinečná italská atmosféra perly Toskánska vás pohltí. Ochutnáte místní snack panini a projdete se po slavném Mostě zlatníků. Zastavíte se u domu spisovatele Dante Alighieriho, dáte si kávu na baru... Čeká vás zkrátka zájezd za tím nejlepším z Florencie.

Vyhraje ale i ten, kdo nebude vylosován. Slevu 5 % na čtyř- a vícedenní zájezdy CK Radynacestu.cz získá každý návštěvník Národního divadla moravskoslezského. Uplatnit ji lze až do 31. 12. 2019.

Inspirovat k cestám se ovšem můžete už teď a využít Cestovatelský plán naší expertky Adély na stránkách divadla. Tak vykročte do neznáma, žijte kulturou a cestujte mazaně s tím, kdo se vyzná. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024