Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Blog ze zákulisí

Prožijte více zážitků za méně času, bez stresu a zbytečných prostojů... Využijte kombinované zájezdy29. 3. 2024

Prožijte více zážitků za méně času, bez stresu a zbytečných prostojů... Využijte kombinované zájezdy

Hledáte způsob, jak zažít více dobrodružství za méně času? Máme pro vás perfektní řešení… Kombinované zájezdy. Do destinace se dostanete rychle a pohodlně letadlem a tam už na vás bude čekat náš řidič i s autobusem, který vás pohodlně doveze na všechny zastávky nabitého programu.

Přečteno 73x
FOTOREPORTÁŽ: Premiérová Gruzie vyprávěla příběh diktátora, voněla po koňaku a velkých zážitcích28. 3. 2024

FOTOREPORTÁŽ: Premiérová Gruzie vyprávěla příběh diktátora, voněla po koňaku a velkých zážitcích

Jak dopadl premiérový zájezd do Gruzie a co vás s Radynacestu čeká na těch dalších? Průvodkyně Lenka Drastichová všechno podrobně zaznamenávala a teď vám přináší svou autentickou fotoreportáž ze země, kterou jsme my Češi stále naplno neobjevili. Pojďme to změnit. Další termíny zájezdu To nejlepší z Gruzie + TAJEMNÉ HORSKÉ KLÁŠTERY + VÝROBA KOŇAKU A VÍNA už se plní!

Přečteno 169x
NOVINKA: Atmosféra staré čtvrti Balat, přepychový palác Dolmabahçe nebo relax v pravých tureckých lázních? Zažijte orient z první ruky25. 3. 2024

NOVINKA: Atmosféra staré čtvrti Balat, přepychový palác Dolmabahçe nebo relax v pravých tureckých lázních? Zažijte orient z první ruky

Istanbul s námi můžete prožít několikrát, a přitom pokaždé jinak. Máme pro vás připravené rovnou dva nové zájezdy! Za tím nejlepším z Istanbulu vás vezme průvodkyně Lenka Unzeitigová a průvodkyně Barbora Fuková. Obě mají Istanbul pěkně prošlápnutý, ale každá vám ho ukáže z jiné perspektivy.

Přečteno 49x
Poslouchat zvuk vln, cítit jemný mořský vánek a k tomu zažít něco nového... Poznejte 5 míst, kde si užijete odpočinkové léto21. 3. 2024

Poslouchat zvuk vln, cítit jemný mořský vánek a k tomu zažít něco nového... Poznejte 5 míst, kde si užijete odpočinkové léto

Rádi byste si přes léto odpočinuli, ale zároveň byste chtěli zažít každý den něco nového? Vydejte se za dobrodružstvím naplno s našimi průvodci, kteří vám ukážou skryté perly i zajímavá místa, kde načerpáte spoustu energie a zapomenete na starosti běžných dnů. Máme pro vás 5 míst, kde si zaručeně užijete pravý letní odpočinek a k tomu poznáte místa z nové perspektivy.

Přečteno 371x
NOVINKA: Nahlédněte do života panovníků a poznejte nevšední architekturu… Vydejte se po stopách nizozemských dynastií14. 3. 2024

NOVINKA: Nahlédněte do života panovníků a poznejte nevšední architekturu… Vydejte se po stopách nizozemských dynastií

Dopřejte si porci umění a historie. Připravili jsme pro vás nový zájezd Královské Holandsko + VÝZNAMNÉ UMĚLECKÉ SBÍRKY + MODERNÍ ROTTERDAM, na kterém vám průvodkyně Ladislava Kotačková ukáže život panovníků na zámku Het Loo, objasní dějiny rodu Oranžských v Delftu a vezme vás do muzea Kröller-Müller či Mauritshuis.

Přečteno 308x
NAVIGÁTOR vám ukáže cestu k novým zážitkům. Jakým směrem se vydáme tentokrát?11. 3. 2024

NAVIGÁTOR vám ukáže cestu k novým zážitkům. Jakým směrem se vydáme tentokrát?

Už jste slyšeli o našem projektu NAVIGÁTOR? Že ne? Tak to máte co dohánět! Autentická videa a podcasty vás zavedou na zajímavá místa, a hlavně rozvinou váš Travel Mindset. Projekt jsme odstartovali cestou po Itálii, která nastavila vysokou laťku. Teď se už ale vydáváme novým směrem. Kam to bude?

Přečteno 391x
NEVŠEDNÍ LETNÍ ZÁŽITKY: Top 5 míst, kam vyrazit v létě7. 3. 2024

NEVŠEDNÍ LETNÍ ZÁŽITKY: Top 5 míst, kam vyrazit v létě

Pro mnohé z nás je léto skvělou příležitostí uniknout od koloběhu každodenního života. Odpočinout si a načerpat dostatek sil na zbytek roku. Co byste řekli tomu, kdybyste toto léto prožili trochu jinak než klasickým relaxem u moře? Máme pro vás 5 tipů na nevšední letní dobrodružství, díky kterým zažijete každý den nový příběh.

Přečteno 4122x
SEZNAMTE SE S ŘIDIČEM ROSŤOU. Vaším parťákem na cestách26. 2. 2024

SEZNAMTE SE S ŘIDIČEM ROSŤOU. Vaším parťákem na cestách

Setkali jste se už s Rosťou, naším řidičem autobusu? Máme pro vás zákulisní pohled na jeho život na cestách! Dozvíte se, jak dlouho už má volant pevně v rukou, kde ho můžete potkat a co všechno zažil během svých dobrodružných výprav.

Přečteno 501x
NOVINKA: Úzké uličky, impozantní barokní kostely, idylický hrad na vodě… Poznejte historické poklady Vilniusu23. 2. 2024

NOVINKA: Úzké uličky, impozantní barokní kostely, idylický hrad na vodě… Poznejte historické poklady Vilniusu

Chtěli byste se projít křivolakými uličkami, navštívit hrad na vodě nebo typické řemeslné trhy? Máme pro vás nový zájezd s průvodkyní, která vám ukáže To nejlepší z Vilniusu + KAUNAS A VODNÍ HRAD TRAKAI + LITEVSKOU KUCHYNI. Dopřejte si dovolenou a objevujte Litvu!

Přečteno 2200x
12...50

Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024