Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA – POUKAZ Z LÁSKY: Darujte společné chvíle… Vydejte se na místa jako stvořená pro páry

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 1. 2024 | Přečteno: 474x
Téma: Novinka, Tipy

Společné okamžiky jsou jedním z nejcennějších darů, který svým milovaným můžete dát. Podnikněte s nimi cestu, třeba až na druhý konec světa. Darujte jim poukaz z lásky a společně zažijte něco, co ještě neznáte. 

NOVINKA – POUKAZ Z LÁSKY: Darujte společné chvíle… Vydejte se na místa jako stvořená pro páryNOVINKA – POUKAZ Z LÁSKY: Darujte společné chvíle… Vydejte se na místa jako stvořená pro páry

Vybrali jsme pro vás 3 místa, na kterých zažijete jedinečnou atmosféru, utužíte vzájemné pouto, a navíc si vytvoříte nezapomenutelné vzpomínky na celý život.

1. Metropole lásky – Paříž

Paříž nabízí každému něco jedinečného. Kromě návštěvy známých památek, slavných muzeí a nejfotografovanějších míst můžete město poznat i trošku jinak. 

Projít se uličkami Montmartru a pozorovat místní umělce při práci, zabloudit v Latinské čtvrti, udělat si piknik a ochutnat francouzské delikatesy, užít si pohled na město z výšky a vyfotit se u Eiffelovky… Prožít zdejší okouzlující atmosféru.

To vše zažijete na některém z našich zájezdů do Paříže.

Autentické uličky ve čtvrti MontmartreAutentické uličky ve čtvrti Montmartre

2. Tropické pohlazení na Kostarice

Zažijte život ve stylu „Pura vida“ (v překladu „čistý život“). Na Kostarice poznáte způsob života plný radosti, barev, úsměvů, rodinných sešlostí a pozitivního pohledu na svět. Atmosféra na Kostarice je velmi příjemná a plná vděčnosti a radosti.

Na Kostarice můžete odpočívat na tropických plážích u Karibského moře, vychutnávat si čerstvě praženou arabicu a šťavnaté cizokrajné ovoce. Kromě toho ale můžete vyrazit na plavbu deštným pralesem, kde zahlédnete například číhající kajmany, ledochody, nebo dokonce i jaguára.

Zažijte atmosféru karibského ráje na vlastní kůži na zájezdech do Kostariky.

Vychutnejte si odpočinek na plážích KostarikyVychutnejte si odpočinek na plážích Kostariky

3. Irská romantika pro dobrodruhy

Irsko je často spojováno s hudbou, tancem a dobrým pivem… Malý ostrov na severu kontinentu ale skrývá i jiné krásy. Kromě zelených kopců a vřesovišť tu najdete také rozlehlé pastviny a skalnatá pobřeží. Ledovce i jezera a proměnlivé mořské klima. Irsko má v sobě jistou divokost, která vás zcela pohltí. Zažijte Irsko na vlastní kůži a poznejte pravou nespoutanou krajinu.

Prožijte irskou romantiku na některém z našich zájezdů do Irska.

Panoramatické výhledy na slavném okruhu Ring of KerryPanoramatické výhledy na slavném okruhu Ring of Kerry

Darujte však třeba i celý svět. Náš dárkový poukaz z lásky můžete využít na libovolný zájezd. Nezáleží na tom, kterou destinaci si vyberete, nejdůležitější je, že tyto nezapomenutelné chvíle budete zažívat společně.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024