Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NAŠE FLOTILA: Nakoukněte do našeho vozového parku

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 29. 1. 2024 | Přečteno: 617x
Téma: Autobusové zájezdy, Nastuptesi

Chceme, aby vaše zážitky z autobusových zájezdů byly co nejpříjemnější a abyste si cestování naplno užili. Proto dbáme na kvalitu vozidel, kterými vás přepravujeme. Koukněte, jakým autobusem s námi můžete vyrazit po Evropě.

Náš vozový parkNáš vozový park

1. Autobus MAN Lion's Coach

Náš nejnovější člen flotily je německý autobus MAN Lion's Coach, který je považovaný za špičku ve své kategorii. Jeho bohatá výbava vám zajistí prvotřídní pohodlí a bezpečí na cestách. Příjemné vnitřní prostory se 45 moderními sedadly a ergonomickou řídící kabinou jsou uzpůsobeny vašim potřebám. A abyste měli dostatek místa na nohy, nechali jsme odstranit jednu řadu sedadel.

Autobus MAN Lion's CoachAutobus MAN Lion's Coach

Nadprůměrný prostor mezi sedadly, nastavitelné opěrky na nohy, sklápěcí loketní opěrky a bezpečnostní pásy – to vše vám poskytne skvělý komfort po celou dobu jízdy, ať už se vydáte na kratší cestu, či delší dovolenou.

K vyššímu stupni bezpečnosti cestujících přispívají asistenční systémy ve vozidle. Výkonný motor MAN D26 přináší na silnici výkon až 510 PS.

3. Autobus Scania Touring

Náš druhý koráb autobus Scania Touring má elegantní aerodynamický design, který zajišťuje nebývale tiché prostředí uvnitř autobusu.

Autobus Scania TouringAutobus Scania Touring

Autobus byl navržen s myšlenkou na maximální pohodlí cestujících. Velkým plusem je zvětšený prostor mezi sedadly. Obětovali jsme jednu řadu sedadel, což zvyšuje výsledný komfort pro pasažéry. To je ideální hlavně pro delší cesty, kdy můžete čelit nepohodlí z dlouhodobého sezení v omezeném prostoru. Cesta tak bude méně únavná i pro osoby vyšší postavy, které často bojují s nedostatečným prostorem v běžných autobusech. 

Cesta autobusem většinou uteče rychleji, než byste čekali. Chvilku sledujete krajinu, jak ubíhá za oknem, posloucháte výklad průvodce, čtete zajímavou knížku, chvilku si zdřímnete, při zastávce se protáhnete a najednou jste na místě. I tak je ale dobré se předem připravit,“ zmiňuje zkušená průvodkyně Bára Šupíková ve svém článku Jak na pohodlnou cestu autobusem.

3. Opel Vivaro

Mikrobus Opel Vivaro, vyrobený v Německu, je skvělou volbou pro kratší trasy, zejména pro transfery na letiště v České republice a v sousedních zemích. Avšak díky svým kompaktním rozměrům a výkonnému motoru je schopen zvládnout i náročnější cestovní podmínky, což z něj dělá univerzálního společníka na cestách.

Mikrobus Opel VivaroMikrobus Opel Vivaro

Výrazný polep na oknech přináší dvojí výhodu. Zevnitř je průhledný, což cestujícím umožňuje vychutnat si výhled. Naopak zvenčí poskytuje soukromí.

Velikost zavazadlového prostoru je nadstandardní a hravě se do něj vejdou zavazadla pro všechny cestujíci.

TIP: Odlétáte na zájezd z Krakova nebo Katovic a jste z Ostravy? Odvoz nechejte na nás. Vyzvedneme vás u domu a zavezeme vás na letiště i zpět zdarma! I z okolí Ostravy Vám ale zajistíme odvoz za příznivější ceny než taxi služby.

Interiéry našich autobusů jsou prostorné a útulnéInteriéry našich autobusů jsou prostorné a útulné

Snažím se pracovat tak, aby nám klienti vystoupili z autobusu s úsměvem (ne s hrůzou v očích) a aby se k nám opět vraceli,“ popisuje náš řidič Stanislav Hapal.

Naše cesty nejsou jen o pohodlných a bezpečných autobusech, ale také o zkušených řidičích, kteří jsou opravdoví profíci ve svém oboru. Postarají se o vás po celou dobu jízdy. Mají cestování zkrátka v krvi. Nastupte si a vydejte se s námi po Evropě.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024