Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

JAK U NÁS PROBÍHAJÍ AUTOBUSOVÉ ZÁJEZDY: Nakoukněte do zákulisí a zjistěte, co vás během cesty čeká

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 6. 2024 | Přečteno: 5673x
Téma: Autobusové zájezdy, Nastuptesi

Rádi byste vyrazili na dovolenou autobusem, ale nevíte, co čekat? Chceme, aby byl váš výlet plný skvělých zážitků a vše proběhlo bez starostí. Proto pečlivě plánujeme každý detail.  Koukněte, jak naše autobusové zájezdy probíhají, abyste věděli, do čeho jdete.

Jak u nás probíhají autobusové zájezdyJak u nás probíhají autobusové zájezdy

Co se bude dít před zájezdem?

  • S Nastuptesi.cz se postaráme o program a plánování trasy: Naplánujeme, kudy řidič pojede, kde budou přestávky a kde vás vysadíme, abyste to měli co nejblíže k hotelu. 
  • Zajistíme vjezdy i mýtné: Veškeré poplatky zařídíme předem, takže se během cesty nebudeme zdržovat. 
  • Pokyny dostanete předem: Před odjezdem vám pošleme všechny důležité informace – místo a čas odjezdu, kde budete sedět, co si vzít s sebou a jaká je povolená hmotnost zavazadel. Všechno jasně a přehledně, abyste byli v klidu.
  • Zarezervujeme vstupy na památky a atrakce předem. 

Jak bude probíhat cesta?

  1. Sejdeme se u autobusu: Na místě srazu se potkáte s našimi přátelskými řidiči a průvodkyní. Uložíme zavazadla, pohodlně se usadíme a vyrážíme za zážitky!
  2. Pravidelně děláme přestávky, abyste se protáhli a mohli si odskočit. V případě potřeby však můžete využít toaletu na palubě autobusu. 
  3. V autobuse si můžete zakoupit vodu, kávu nebo čaj za české ceny. 
    Naše průvodkyně vám během cesty povypráví zajímavosti o destinaci a večer si také můžeme pustit i film. A pokud vyrážíte s dětmi, koukněte, jak je zabavit při delší cestě autobusem.
  4. Na místě zastavíme co nejblíže vašeho ubytování, vyložíme zavazadla a řidič zaparkuje autobus.
  5. Poté se ubytujeme a vyrazíme objevovat skryté kouty.

V našich autobusech jsme s výrobcem odstranili jednu řadu sedadel, abyste měli dostatek prostoruV našich autobusech jsme s výrobcem odstranili jednu řadu sedadel, abyste měli dostatek prostoru

Čtěte také: 6 důvodů, proč cestovat autobusem.

Přejezdy za skrytými perlami destinace

K přejezdům mezi památkami a zajímavostmi máme vždy připravený náš autobus i s řidičem. Nebudete se tak zdržovat čekáním na místní dopravu.

„Skvělé je, že si mezi jednotlivými místy můžete odpočinout a užít si tak každý den zájezdu naplno,“ doplňuje specialistka na autobusové zájezdy Karolína Petrová.

Cesta domů

Cesta zpátky je stejně pohodová jako cesta tam. Uvelebíte se v autobuse a k tomu můžete sdílet své zážitky s novými přáteli. Naše průvodkyně vám opět zpříjemní cestu zajímavými příběhy, a aby cesta rychleji ubíhala, můžeme si pustit film.

Nezapomeňte si přibalit…

Pokud vyrážíte na delší cestu, vemte si svůj polštářek a deku. Nachystejte si také věci na první den, ať je pak nemusíte lovit z kufru v zavazadlovém prostoru. Zabalte si nearomatickou svačinu a pití. S sebou si můžete vzít také sluchátka, tablet pro zábavu a nezapomeňte na nabíječku… V našich autobusech se můžete k síti připojit pomocí USB zástrčky.

TIP: Inspirujte se tipy průvodkyně Báry Šupíkové, jak na dlouhou cestu autobusem.

V případě potřeby vám můžeme deku zapůjčitV případě potřeby vám můžeme deku zapůjčit

Ať už plánujete výlet za skvosty sousedů, nebo chcete objevovat Evropu, naše autobusové zájezdy vám zajistí pohodlí a spoustu zážitků. Vše pečlivě naplánujeme, abyste si mohli dovolenou užít bez starostí. Nastupte si a vše ostatní nechte na nás!

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024