Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Panoramatický výtah s pohledem na vodopády Iguazú, Ďáblův chřtán a secesní architektura. Prožijte vášnivou Argentinu a Uruguay!

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 7. 2024 | Přečteno: 700x
Téma: Novinka, Blog, Argentina

Průzračná vodní tříšť, smyslný tanec, koloniální stavby, písečné pláže… A třeba i den na farmě s jihoamerickými gauchos. Průvodkyně Lenka Rašková pro vás připravila nový zájezd z Prahy za Tím nejlepším z Buenos Aires a Montevidea + GAUCHO DEN + NEJKRÁSNĚJŠÍ VODOPÁDY.

Jedinečná procházka mezi vodopády IguazúJedinečná procházka mezi vodopády Iguazú

„Během 12 dnů poznáte Argentinu na vlastní kůži. Ukážu vám okouzlující vodopády, architekturu Montevidea a prožijete typický den na farmě,“ láká průvodkyně Lenka Rašková, která si pro vás připravila originální program.

Vodopády Iguazú ponořené do subtropické džungle vám vezmou dech.

Vyrazíme na celodenní exkurzi k vodopádům Cataratas Iguazú z argentinské strany. Při procházce po pěšinách a dřevěných chodníčcích se vám nabídne neopakovatelný výhled na vodní nádheru. Nakonec se turistickým vláčkem v bezprostřední blízkosti džungle dopravíme k nejmohutnějšímu z nich – Ďáblovu chřtánu.

„Při pohledu na ohromné množství vody se zatají dech nejednomu z vás,“ dodává Lenka.

Vidět vodopád Ďáblův chřtán je životním zážitkemVidět vodopád Ďáblův chřtán je životním zážitkem

Pak vyrazíme do parku Iguazú. I z brazilské strany vás síla a kouzlo vodopádů rozhodně dostane! Na konci vám panoramatický výtah umožní pohled na závoj padající vody z bezprostřední blízkosti. 

Procházka historickým centrem Montevidea

Navštívíme moderní Náměstí nezávislosti a prohlédneme si impozantní budovu uruguayské opery – Teatro Solis. Při procházce starým městem, plným domů v koloniálním a secesním stylu, narazíme také na nádhernou Metropolitní katedrálu.

Procházka působivým centrem uruguayské metropole MontevideoProcházka působivým centrem uruguayské metropole Montevideo

Nahlédneme do života jihoamerických honáků krav nazývaných gauchos

Naším cílem bude ranč San Antonio de Areco, kde si vyzkoušíme, jak vypadá typický gaucho den, tzv. Fiesta Gauchesca. Projdete se po ranči, kde si prohlédnete stáje s koňmi, a kdo bude chtít, může se na koni i projet. Honáci krav nám předvedou své typické dovednosti.  

Gauchos nám předvedou své neuvěřitelné dovednosti… Připraveni?Gauchos nám předvedou své neuvěřitelné dovednosti… Připraveni?

„A kromě toho si zajdeme na tradiční představení tanga a ochutnáme empanadas a parrilladu, tradiční argentinská jídla. Chybět nebudou ani typické nápoje, ke kterým patří víno a maté,“ doplňuje průvodkyně Lenka.

Poznejte To nejlepší z Buenos Aires a Montevidea + GAUCHO DEN + NEJKRÁSNĚJŠÍ VODOPÁDY. V jedinečné společnosti naší průvodkyně budete mít možnost Argentinu a Uruguay zažít na vlastní kůži... Skoro jako místní.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024