Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Z DIVADLA ROVNOU ZA ZÁŽITKY. Předplaťte si sezónu v NDM a vyhrajte zájezd za 35 000 Kč!

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 6. 2024 | Přečteno: 2232x
Téma: Soutěž

Ve spolupráci s Národním divadlem moravskoslezským vám opět přinášíme skvělou příležitost. Pořiďte si předplatné na novou sezónu a automaticky vás zařadíme do slosování o voucher od CK Radynacestu.cz v hodnotě 35 000 Kč!

Vyhlášení výherce loňské sezóny s Martinem Šimkem a operním sboremVyhlášení výherce loňské sezóny s Martinem Šimkem a operním sborem

Národní divadlo moravskoslezské vstoupí v září do 106. sezóny s mottem PROMĚNY A KONSTANTY.

„Proměny jsou podstatou divadelního umění! A tou hlavní konstantou je samotné médium zvané DIVADLO! Funguje již několik tisíc let a přes mnohé vynálezy, které mu zejména v průběhu posledních dvou století chtěly a chtějí konkurovat, žije k naší vzájemné radosti stále dál,“ říká ředitel divadla Jiří Nekvasil. 

Propojte svou vášeň pro divadlo a touhu po poznávání neznámých koutů světa

Milujete českou klasiku? Nebo díla světových spisovatelů? Další sezóna v Divadle Antonína Dvořáka a Divadle Jiřího Myrona bude plná humoru, drama i zábavy… A hlavně skvělých hereckých výkonů. Představení budou hrát všemi emocemi.

Stejně jako každý zájezd potřebuje zkušeného průvodce, tak i divadlo musí mít silné osobnosti, které vás provedou příběhem.

Jaké novinky letos scéna chystá?

Slova proměna a konstanta skvěle vystihují novinky připravované všemi čtyřmi soubory: v repertoáru najdete světovou klasiku a po delší době i velkou barokní operu Julius Caesar v Egyptě. Tu ale ostravské publikum může vidět pouze pětkrát, než inscenace zamíří na Hudební festival Znojmo v rámci koprodukce.

„Georg Friedrich Händel operu napsal pro anglickou Královskou hudební akademii v roce 1724 a úspěch měla hned při premiéře. Händel ji často obnovoval ve svých dalších operních sezónách a dodnes patří k nejčastěji uváděným barokním operám,“ říká Jiří Nekvasil.

Na scéně zůstanou také díla, která jste mohli zahlédnout už předchozí sezónuNa scéně zůstanou také díla, která jste mohli zahlédnout už předchozí sezónu

Těšit se můžete také na operní adaptaci pohádky o Popelce, která nabízí svěží hudební interpretaci oblíbeného příběhu. Emocionálně bohatá hudba s kouzelnými melodiemi dělá z této opery nezapomenutelný zážitek.

K opeře přibude také Šarlatán, Florentský slaměný klobouk a další vynikající díla. Muzikál přichází se dvěma velkými novinkami, a to Elisabeth a Mamma Mia. Balet představí novou inscenaci ČISTÁ RADOSTance a Peer Gynt.

Činohra má v dramaturgickém plánu sedm premiér. „Připravili jsme tři české premiéry, čtyři komedie (na škále od bláznivá, satirická, temná až po voyeurskou) i světovou klasiku. Dominantu dramaturgie příští sezóny tvoří ale současná dramatika,“ zve šéf činohry Vojtěch Štěpánek.

Zaujali jsme vás? Kupte si „permanentku na kulturní zážitky“ a vyhrajte voucher na zájezd!

Během galavečera se ve dvou divadlech představí všechny čtyři umělecké soubory a vyhlásí se výherceBěhem galavečera se ve dvou divadlech představí všechny čtyři umělecké soubory a vyhlásí se výherce

O důvod víc, proč si i letos koupit předplatné NDM, je šance vyhrát voucher v hodnotě 35 000 Kč na vámi vybraný zájezd od CK Radynacestu.cz.

Ale pozor, tahle nabídka platí jen pro milovníky kultury, kteří stihnou zakoupit předplatné do 4. září! Slosování pak již tradičně proběhne v rámci galavečera Národního divadla moravskoslezského.  

A jak si předplatné pořídit? Nejpohodlnější je zakoupit jej online na stránkách divadla nebo osobně v pasáži Divadla Jiřího Myrona.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024