Víte, že...
Základem úspěchu místních kuchařů je vařit vždy jen z čerstvých surovin, nebát se experimentovat se sladko-slanými kombinace, a to nejdůležitější je vařit s láskou.
Jak připravit ty nejlepší sezónní pokrmy, a navíc v úžasné atmosféře farmářských trhů? Naučit se to můžete na kurzech vaření, které budou probíhat na pařížských trzích už 6. rokem.
Na kurzech, které jsou bezplatné a konají vždy dvakrát do měsíce, a to od 19. února až do 9. října, vás šéfkuchaři naučí to nejlepší z jejich dovedností a praxe.
Ale pozor, počet osob je limitovaný. Na jednoho šéfkuchaře spadá 8 účastníků a každá lekce trvá 45 minut. Na kurz se lze přihlásit jedině přes internet.
Vše, co si pak na místě uvaříte, můžete zajisté i okusit. Na programu kurzu pak budou i různé soutěže, kde můžete vyhrát i kuchařky šéfkuchařů.