Vyzkoušejte tradiční koláčky (Pastéis de Belém) z listového těsta plněné žloutkovým krémem a posypané skořicí a cukrem, které se od poloviny 19. století pečou v Belému. Ve zdejší cukrárně, kde je vyrábí podle původního receptu jeptišek, si na nich pochutnáte.
„ Zájezd se nám i našim dětem velmi líbil. Jak jsme zvyklí již z dřívějších cest s Vaší cestovní kanceláří, průvodce byl perfektně připraven a vše měl velmi dobře načasováno. Na turisticky nejatraktivnějších místech jsme byli vždy ve správnou dobu, abychom se vyhnuli nekonečným zástupům turistů, kteří zpravidla dorazili nedlouho po nás. Díky tomu jsme si například ve slavné Belémské cukrárně v klidu poseděli a v době, kdy dorazily zástupy cestovatelů, nás již káva a Belémské koláčky hřály v břiše. “ – Natálie Tognerová